A kripta

Képes egy egyszerű horror baba megváltoztatni mindent és elindítani egy egész lavinát, egy mániákus gyűjtőben? Igen! Én is így lettem áldozat...Üdvözlök mindenkit az első és egyetlen magyar nyelvű LDD rajongói oldalon! Hogy mi a LDD? Áh, semmiség...csak a világ leghosszabb ideje futó horror baba sorozata! Ha szeretnél még többet megtudni erről a rémséges sorozatról, akkor hajrá, bátran nézz körbe!

Figyelem!: Az oldal első sorban felnőtt(gondolkodású) emberek számára lett létrehozva, mivel gyűjtői darabokról van szó, ezért megeshet, hogy felnőtt, illetve gyenge idegzetűeknek nem ajánlott tartalmakkal találkozhatsz! Másod sorban pedig, az oldal maga a fő téma mellett, egyéb hasonló (horror) tartalmú videókat, történeteket, képeket, blog bejegyzéseket is tartalmaz!

Szerkesztő: Bj-Lydia

Téma: Living Dead Dolls

Nyitás: 2016.02.01

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:

 
Kriptalakóknak

~Itt nyugodtan elnyögheted a gondolataid, jelentkezhetsz a szomszédok közé vagy csak simán kérdezősködhetsz! Viszont nem szeretnék látni hírdetéseket!~

 
Szavazás
Szeretnétek ha más horror baba kollekciókkal is foglalkozna az oldal?
Igen
Nem
 
 
 
 
 
 
 

CSS Codes

~Ideje játszani!~
Archívum - 2018. február

NYTF 2018

2018.02.17. 23:28, Bj-Lydia

Sziasztok! Hivatalosan is megnyilt az idei New York Toy Fair! Ezzel pedig megjelentek az első fotók a Mezco Toys LDD részlegéről is! Kiállításra kerűltek az eddig csak promo képeken látott babák, illetve lelepleztek több újdonságot is, szóval lássuk!

Living Dead Dolls Present:

  • Beszélő Freddy Krueger (Nightmare on Elm Street)-2018 tavasz
  • Michael Myers (Halloween)-2018 ősz
  • The Nun (Conjuring)-2018 nyár
  • Pennywise 2017 (It)-2019

Számomra a 4ből 3 biztosan kell, kitalálhatjátok, hogy melyiket hagyom ki? :)

35. széria leleplezése, majdnem teljes egészében megtörtént, az 5. babát, aki valószínűleg a fiú lesz, még titokban tartsák. Nem tudom, hogy leleplezik -e a napokban, vagy majd csak a netről értesülünk róla, promo képekről. Úgy néz ki, hogy visszatértek a régi megszokáshoz,miszerint téma nélküli szériát adnak most ki. Emlékezetem szerint a 25. széria volt utoljára olyan amelyiknek nem volt semmilyen témája, így a babák csak randomra voltak benne. Ennek annyira azért nem örülök, de gondolom kifogytak az ötletekből? Talán az is ezt sejteti, hogy a leleplezett 4 babából minimum 2 már előzőleg "dobott" terv alapján készűlt...arról nem is beszélve, hogy kicsit unalmasak a ruhák. Csalódott vagyok nem titkolom. A széria egyébként idén nyáron jön ki, szóval meglehet, hogy idén csak 1 széria lesz kiadva a kettő helyett? (Figyelem!: A nevek változhatnak, nem véglegesek!)

  • Eve, aki nyilván a Bibliabeli Éváról volt mintázva. Az ötlete előzőleg egy egyedi készítésű baba volt egy art showra. Bár úgy néz ki, hogy sajnos az új kiadásról lespórolták a fontos kiegészítőjét, az almákat:

  • Galeras, akit nem rég lepleztek le hivatalosan promo képekkel:

  • Candy Rotten, aki szintén egy előzőleg dobott baba ötlet volt, állítólag a legelső szériába kerűlt volna bele eredetileg:

  • (Állítólag) Moana, akinél ugyanaz a helyzet, előzőleg dobott baba ötlet, csupán Rongybaba verzióban készűlt el:

  • A titkos koporsó, amely az ötödik babát rejti. Spekulációk alapján, lehetséges, hogy szintén egy dobott babát tartalmaz, aki esetleg Dementia, aki szintén csak Rongybaba verzióban volt kiadva:

3 névtelen denevér lányka, akik az idei Halloween exkluzívok lesznek, szokásos módon, mindegyik szín kombináció egy-egy világrészhez tartozva:

Az LDD Present Catwoman is ki lett állítva, mellé pedig a DC Univerzumba tartozó verziója is, akit vehetünk variánsnak is:

Kiállításra kerűltek még az új Mini figurácskák is, és az új ceruza hegyező fej is:

És sok más régebben kiadott holmi, a reklám kedvéért...Ti mit gondoltok?

Körkérdés

2018.02.13. 01:09, Bj-Lydia

Sziasztok! Indítottam bal oldalt a chat alatt egy szavazást, aminek igen egyszerű a témája: Szeretnétek ha más horror baba kollekciókkal is foglalkozna az oldal?

Ez alatt azt értem, hogy az oldalon a Living Dead Dolls mellett más hasonló témájú babák is megjelennének, mint a Bleeding Edge Goths, Little Apple Dolls stb. Szavazzatok! :)

35. széria leleplezés!

2018.02.07. 23:07, Bj-Lydia

Sziasztok! Ma igazán izgalmas leleplezést kaptunk, hisz bemutatták a 35. széria első babáját: Galeras a neve, és egy Kolumbiában található aktív vulkán után kapta azt. Nyilván a kinézete is erre reflektál. A Mezco Toys elmondta azt is, hogy Galeras pokoli barátaival majd a NYTFen találkozhatunk! Eléggé úgy hangzik, főként az eredeti angol szövegben (infernal), hogy ez a széria a tűz elemre lesz építve. De az is lehet, hogy természeti katasztrófákat dolgoztak fel? :) Szerintem nagyon érdekes ötlet! Kiváncsian várom a leleplezéseket! Mellesleg idén ünnepli a Living Dead Dolls a 20 éves születésnapját, ezért más meglepikre is számíthatunk az év folyamán!

Egyébként Galeras nagyon szép baba, imádom a szemeit és haját, viszont a ruhája talán kicsit túl egyszerű lett...

Living Dead Dolls Presents: Michael Myers

2018.02.05. 21:53, Bj-Lydia

Sziasztok! Ma újabb LDD leleplezést kaptunk, így a NYTF előtt, aki nem más mint Michael Myers, az eredeti 1978as Halloween című filmből. Igazából ez már nem tudom pontosan, de talán ez már a harmadik Michael baba amit kiadnak, kisebb-nagyobb változásokkal.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
A temető

~Látogassátok meg a többi weboldalam is!~

 
Végrendelet

Ne lopj az oldalról!

Minden ami az oldalon található saját gyűjtés. Az információk külföldi oldalakról származnak és saját fordítás mind.

A Living Dead Dolls karakterek, információk, képek és videók, mind a Mezco Toys nevű cég tulajdona!

 
Ósdi dolgok
Friss bejegyzések
2018.11.23. 21:18
2018.11.09. 22:08
2018.11.06. 22:30
2018.10.29. 20:46
2018.10.24. 20:10
Friss hozzászólások
 
Holtszám
Indulás: 2016-01-18
 
Lépj be!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!