A kripta

Képes egy egyszerű horror baba megváltoztatni mindent és elindítani egy egész lavinát, egy mániákus gyűjtőben? Igen! Én is így lettem áldozat...Üdvözlök mindenkit az első és egyetlen magyar nyelvű LDD rajongói oldalon! Hogy mi a LDD? Áh, semmiség...csak a világ leghosszabb ideje futó horror baba sorozata! Ha szeretnél még többet megtudni erről a rémséges sorozatról, akkor hajrá, bátran nézz körbe!

Figyelem!: Az oldal első sorban felnőtt(gondolkodású) emberek számára lett létrehozva, mivel gyűjtői darabokról van szó, ezért megeshet, hogy felnőtt, illetve gyenge idegzetűeknek nem ajánlott tartalmakkal találkozhatsz! Másod sorban pedig, az oldal maga a fő téma mellett, egyéb hasonló (horror) tartalmú videókat, történeteket, képeket, blog bejegyzéseket is tartalmaz!

Szerkesztő: Bj-Lydia

Téma: Living Dead Dolls

Nyitás: 2016.02.01

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:

 
Kriptalakóknak

~Itt nyugodtan elnyögheted a gondolataid, jelentkezhetsz a szomszédok közé vagy csak simán kérdezősködhetsz! Viszont nem szeretnék látni hírdetéseket!~

 
Szavazás
Szeretnétek ha más horror baba kollekciókkal is foglalkozna az oldal?
Igen
Nem
 
 
 
 
 
 
 

CSS Codes

~Ideje játszani!~
Archívum - 2018. március

35. széria: ötödik baba/babák leleplezése 5

2018.03.31. 21:45, Bj-Lydia

Sziasztok! Megérkezett az utolsó babáról is a kis rejtélyes kép, ezennel meg volna az öt rejtély baba.

Érdekes módon ez, az ötödik olyanra sikeredett, hogy a rajongók sem tudják biztosra ki is lesz az! A fotón egy régi fotel és egy tv látható, amiben egy LDD baba formája vehető ki. Sokan az alakot figyelve Schitzora tippelnek a harmadik szériából. Mások az ötödik széria "sztárjait" sejtik a tv miatt. A csótányok Eggzorcistra is utalhatnak. De egyik sem biztos, így simán várnunk kell, hogy majd kiderüljön és az is, hogy az előző képeknél jók voltak-e a tippek?

35. széria: ötödik baba/babák leleplezése 3-4

2018.03.29. 21:59, Bj-Lydia

Sziasztok! Folytatódik tovább a rejtély babák leleplezése, íme a 3. és 4. kép. A legújabb kép alapján nagyon úgy tűnik, hogy nem csak első szériás babák lesznek újra feldolgozva.

A tegnapi kép látszólag Sadiere utal, mivel maga a huszadik évfordulós kis ikonon is ő szerepel késsel a kezében. Emellett a kés mellett az asztalon is egy S betű látható.

Meglepetésként a mai képen egy párnázott szoba és egy kényszerzubbonyos alak szerepel. Ezek alapján nyilván Sybilről lehet szó, sok rajongó örömére.

Tehát most már csak az ötödik kép hiányzik. Ilyen alapon lehetséges, hogy egy teljesen más szériából lesz az is!

35. széria: ötödik baba/babák leleplezése 1-2

2018.03.27. 21:38, Bj-Lydia

Sziasztok! A tegnap hivatalosan is elkezdték a 35. széria, ötödik rejtély babának, vagyis babáinak a leleplezését. Nem hinném, hogy teljes leleplezést kapunk majd róluk, de egyelőre csak utaló fotókat mutatnak, amiből ki kell találni melyik babákról lehet szó. Ergo, sajnos olyan karakterekből áll majd a lehetséges ötödik baba, akik előzőleg már ki voltak adva és jól ismertek :( Elég nagy a valószínűsége, hogy ismét a legelső széria babáit látjuk újra, hiszen ez volt a helyzet a 10. (Eggzorcist több fajta színben), 13. (újra a teljes első széria változások nélkűl, kivéve egy 13as pecsét a nyakukon) és 16. (Posey több fajta színben) évfordulón is történt. Ugyanerre a dologra utalnak a leleplező fotók is már. Így végérvényesen az a kérdés marad már csak, hogy vajon mennyire fognak különbözni az eredeti kinézetüktől?

Itt vannak a tegnap és mai leleplező fotók, és az elkövetkezendő napokban is lesz még 1-1, míg el nem érjük az 5ös számot.

Egy tűzben égő 7es, ami nagy valószínűséggel a 7 főbűnre utal, angolul a bűn szó "Sin". Nem meglepő, hogy az első szériában is szerepel egy Sin nevű baba, aki egy kis ördög, vagyis ott a tűz is :)

Egy nyilván fiú baba keze, amint egy "Ász" kártyát húz elő/rejt el a kabátja ujjában. A kabát nagyon-nagyon hasonlít az első szériás Damien baba kabátkájára, emellet Damien doboz versikéje így kezdődik: "This little boy has a trick Up his sleeve." vagyis "Ennek a kis fiúnak van egy trükkje A tarsolyában." Bár ha szóról szóra fordítjuk akkor a trükk a kabátja ujjában van :)

Részben örvendek, hogy az első szériás babákat kapjuk meg újra, mert így annyira nem érdekelnek, hogy beszerezzem az összeset, főként a tényleges első szériás babákat szeretném inkább. De részben meg bosszantó, hogy megint ezt csinálják, mert kicsit unalmas és úgy érzem ezért kár volt spórolni, elvenni a pénzt a másik 4 új babától :(

Záptojás csomag bemutató videó

2018.03.26. 21:53, Bj-Lydia

Sziasztok! Elkezdték kiszállítani a Záptojás csomagokat és Joshua is megkapta a magáét (néhány extrával), szóval aki kiváncsi a cuccokra amik a dobozban vannak, az megnézheti:

LDD Presents: Catwoman bemutató videó

2018.03.21. 21:04, Bj-Lydia

Sziasztok! Hivatalosan is kiadták Catwomant, a LDD Presents kollekció legújabb darabját! Mint mindig, Joshua most is készített bemutató videót róla:

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
A temető

~Látogassátok meg a többi weboldalam is!~

 
Végrendelet

Ne lopj az oldalról!

Minden ami az oldalon található saját gyűjtés. Az információk külföldi oldalakról származnak és saját fordítás mind.

A Living Dead Dolls karakterek, információk, képek és videók, mind a Mezco Toys nevű cég tulajdona!

 
Ósdi dolgok
Friss bejegyzések
2018.11.23. 21:18
2018.11.09. 22:08
2018.11.06. 22:30
2018.10.29. 20:46
2018.10.24. 20:10
Friss hozzászólások
 
Holtszám
Indulás: 2016-01-18
 
Lépj be!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!