A kripta

Képes egy egyszerű horror baba megváltoztatni mindent és elindítani egy egész lavinát, egy mániákus gyűjtőben? Igen! Én is így lettem áldozat...Üdvözlök mindenkit az első és egyetlen magyar nyelvű LDD rajongói oldalon! Hogy mi a LDD? Áh, semmiség...csak a világ leghosszabb ideje futó horror baba sorozata! Ha szeretnél még többet megtudni erről a rémséges sorozatról, akkor hajrá, bátran nézz körbe!

Figyelem!: Az oldal első sorban felnőtt(gondolkodású) emberek számára lett létrehozva, mivel gyűjtői darabokról van szó, ezért megeshet, hogy felnőtt, illetve gyenge idegzetűeknek nem ajánlott tartalmakkal találkozhatsz! Másod sorban pedig, az oldal maga a fő téma mellett, egyéb hasonló (horror) tartalmú videókat, történeteket, képeket, blog bejegyzéseket is tartalmaz!

Szerkesztő: Bj-Lydia

Téma: Living Dead Dolls

Nyitás: 2016.02.01

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:

 
Kriptalakóknak

~Itt nyugodtan elnyögheted a gondolataid, jelentkezhetsz a szomszédok közé vagy csak simán kérdezősködhetsz! Viszont nem szeretnék látni hírdetéseket!~

 
Szavazás
Szeretnétek ha más horror baba kollekciókkal is foglalkozna az oldal?
Igen
Nem
 
 
 
 
 
 
 

CSS Codes

~Ideje játszani!~
Archívum - 2018. március

35. széria: ötödik baba/babák leleplezése 5

2018.03.31. 21:45, Bj-Lydia

Sziasztok! Megérkezett az utolsó babáról is a kis rejtélyes kép, ezennel meg volna az öt rejtély baba.

Érdekes módon ez, az ötödik olyanra sikeredett, hogy a rajongók sem tudják biztosra ki is lesz az! A fotón egy régi fotel és egy tv látható, amiben egy LDD baba formája vehető ki. Sokan az alakot figyelve Schitzora tippelnek a harmadik szériából. Mások az ötödik széria "sztárjait" sejtik a tv miatt. A csótányok Eggzorcistra is utalhatnak. De egyik sem biztos, így simán várnunk kell, hogy majd kiderüljön és az is, hogy az előző képeknél jók voltak-e a tippek?

35. széria: ötödik baba/babák leleplezése 3-4

2018.03.29. 21:59, Bj-Lydia

Sziasztok! Folytatódik tovább a rejtély babák leleplezése, íme a 3. és 4. kép. A legújabb kép alapján nagyon úgy tűnik, hogy nem csak első szériás babák lesznek újra feldolgozva.

A tegnapi kép látszólag Sadiere utal, mivel maga a huszadik évfordulós kis ikonon is ő szerepel késsel a kezében. Emellett a kés mellett az asztalon is egy S betű látható.

Meglepetésként a mai képen egy párnázott szoba és egy kényszerzubbonyos alak szerepel. Ezek alapján nyilván Sybilről lehet szó, sok rajongó örömére.

Tehát most már csak az ötödik kép hiányzik. Ilyen alapon lehetséges, hogy egy teljesen más szériából lesz az is!

35. széria: ötödik baba/babák leleplezése 1-2

2018.03.27. 21:38, Bj-Lydia

Sziasztok! A tegnap hivatalosan is elkezdték a 35. széria, ötödik rejtély babának, vagyis babáinak a leleplezését. Nem hinném, hogy teljes leleplezést kapunk majd róluk, de egyelőre csak utaló fotókat mutatnak, amiből ki kell találni melyik babákról lehet szó. Ergo, sajnos olyan karakterekből áll majd a lehetséges ötödik baba, akik előzőleg már ki voltak adva és jól ismertek :( Elég nagy a valószínűsége, hogy ismét a legelső széria babáit látjuk újra, hiszen ez volt a helyzet a 10. (Eggzorcist több fajta színben), 13. (újra a teljes első széria változások nélkűl, kivéve egy 13as pecsét a nyakukon) és 16. (Posey több fajta színben) évfordulón is történt. Ugyanerre a dologra utalnak a leleplező fotók is már. Így végérvényesen az a kérdés marad már csak, hogy vajon mennyire fognak különbözni az eredeti kinézetüktől?

Itt vannak a tegnap és mai leleplező fotók, és az elkövetkezendő napokban is lesz még 1-1, míg el nem érjük az 5ös számot.

Egy tűzben égő 7es, ami nagy valószínűséggel a 7 főbűnre utal, angolul a bűn szó "Sin". Nem meglepő, hogy az első szériában is szerepel egy Sin nevű baba, aki egy kis ördög, vagyis ott a tűz is :)

Egy nyilván fiú baba keze, amint egy "Ász" kártyát húz elő/rejt el a kabátja ujjában. A kabát nagyon-nagyon hasonlít az első szériás Damien baba kabátkájára, emellet Damien doboz versikéje így kezdődik: "This little boy has a trick Up his sleeve." vagyis "Ennek a kis fiúnak van egy trükkje A tarsolyában." Bár ha szóról szóra fordítjuk akkor a trükk a kabátja ujjában van :)

Részben örvendek, hogy az első szériás babákat kapjuk meg újra, mert így annyira nem érdekelnek, hogy beszerezzem az összeset, főként a tényleges első szériás babákat szeretném inkább. De részben meg bosszantó, hogy megint ezt csinálják, mert kicsit unalmas és úgy érzem ezért kár volt spórolni, elvenni a pénzt a másik 4 új babától :(

Záptojás csomag bemutató videó

2018.03.26. 21:53, Bj-Lydia

Sziasztok! Elkezdték kiszállítani a Záptojás csomagokat és Joshua is megkapta a magáét (néhány extrával), szóval aki kiváncsi a cuccokra amik a dobozban vannak, az megnézheti:

LDD Presents: Catwoman bemutató videó

2018.03.21. 21:04, Bj-Lydia

Sziasztok! Hivatalosan is kiadták Catwomant, a LDD Presents kollekció legújabb darabját! Mint mindig, Joshua most is készített bemutató videót róla:

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
A temető

~Látogassátok meg a többi weboldalam is!~

 
Végrendelet

Ne lopj az oldalról!

Minden ami az oldalon található saját gyűjtés. Az információk külföldi oldalakról származnak és saját fordítás mind.

A Living Dead Dolls karakterek, információk, képek és videók, mind a Mezco Toys nevű cég tulajdona!

 
Ósdi dolgok
Friss bejegyzések
2018.10.13. 20:44
2018.10.12. 00:11
2018.10.09. 00:39
2018.10.06. 21:17
2018.09.19. 21:47
Friss hozzászólások
 
Holtszám
Indulás: 2016-01-18
 
Lépj be!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!