A kripta

Képes egy egyszerű horror baba megváltoztatni mindent és elindítani egy egész lavinát, egy mániákus gyűjtőben? Igen! Én is így lettem áldozat...Üdvözlök mindenkit az első és egyetlen magyar nyelvű LDD rajongói oldalon! Hogy mi a LDD? Áh, semmiség...csak a világ leghosszabb ideje futó horror baba sorozata! Ha szeretnél még többet megtudni erről a rémséges sorozatról, akkor hajrá, bátran nézz körbe!

Figyelem!: Az oldal első sorban felnőtt(gondolkodású) emberek számára lett létrehozva, mivel gyűjtői darabokról van szó, ezért megeshet, hogy felnőtt, illetve gyenge idegzetűeknek nem ajánlott tartalmakkal találkozhatsz! Másod sorban pedig, az oldal maga a fő téma mellett, egyéb hasonló (horror) tartalmú videókat, történeteket, képeket, blog bejegyzéseket is tartalmaz!

Szerkesztő: Bj-Lydia

Téma: Living Dead Dolls

Nyitás: 2016.02.01

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:

 
Kriptalakóknak

~Itt nyugodtan elnyögheted a gondolataid, jelentkezhetsz a szomszédok közé vagy csak simán kérdezősködhetsz! Viszont nem szeretnék látni hírdetéseket!~

 
Szavazás
Szeretnétek ha más horror baba kollekciókkal is foglalkozna az oldal?
Igen
Nem
 
 
 
 
 
 
 

CSS Codes

Rossz-magamról

Sziasztok!

Ebben a részben szeretnék bemutatkozni az oldal látogatóinak, bár lehet, hogy sokan már ismertek engem, hisz 2006 óta, Bj-Lydia néven, a g-portálon ügyködök. Már több oldalam is volt.

Egy egyszerű lány vagyok, 26 éves. Romániában, Erdélyben élek. Nagyon szeretek játékokkal foglalkozni és azokat gyűjteni, fotózni. Szeretek még szerepjátékozni, varrni, festeni, olvasni stb. A kedvenc stílusom a punk és nagy horror rajongó is vagyok.

Hogyan ismerkedtél meg a Living Dead Dollsal?: Ez még számomra is elég kérdéses és homályos igazából XD Nagyon régen, még fiatalabb koromból hallottam róluk, és neten láttam is belőlük, azt hiszem pont a Beetlejuice kapcsán. De mivel akkoriban nem volt sem pénzem, sem kredit kártyám és nem értettem az ilyen netes dolgokhoz, plusz a babák drágák voltak (bár most sem olcsók), így teljesen elfeledkeztem róluk. Pontosabban úgy voltam vele, hogy áh nekem sosem lesz ilyenem és annyi. Idővel meg persze el is feledkeztem a létezésükről is, mivel más dolgokat kezdtem gyűjteni és hát (sajnos) sehol sem volt alkalmam igazából látni őket sem, hogy eszembe jussanak. Egészen mostanáig.

Hogyan lettél rajongó és gyűjtő?: 2016 januárjában, egy általam jól ismert weboldal (101figurine) facebookos oldala versenyt szervezett. Ez az oldal ilyen gyűjtői figurákkal és hasonló dolgokkal foglalkozik. Már többször szerveztek versenyeket és én többször is nyertem. Most egy karácsonyi témájú verseny volt, én pedig a fotóimmal sikeresen első helyen végeztem. A nyeremény általában mindig vásárlási utalvány, és most is az volt. Szóval miközben nézelődtem az oldalukon, hogy mit választhatnék, megakadt a szemem a Living Dead Dolls részlegen. Csupán néhány baba volt raktáron, leszállított áron, de nekem az egyik baromira megtetszett! Jennocide volt az, így őt választottam (egy másik zombie figura mellé még). Szóval így történt az, hogy megkaptam az első LDD babám és hát természetesen rögtön belezúgtam! Rá nemsokára megrendeltem a másodikat is és így tovább. Most meg gyűjtő vagyok és mindig alig várom, hogy egy újabbat tudhassak a kollekciómba! :D

Eddigi babáim (fentről lefele abban a sorrendben ahogy megvettem/kaptam őket):

2016:

 1. Jennocide (széria 23)
 2. Evil stepmother, the queen (Scary tales vol.4)
 3. Sheena (Fashion Victims széria 1)
 4. Snow White (Scary tales vol.4)
 5. Quack (széria 23)
 6. Onyx (széria 28)
 7. Milu (széria 27)
 8. Edgrr (széria 30)
 9. The Madame (széria 30)
 10. Lucy the Geek (széria 30)
 11. The Dark (széria 31)
 12. Thump (széria 31)
 13. Umbral (széria 31)
 14. Bea Neath (széria 31)
 15. Kreek (széria 31)
 16. Lydia the Lobster Girl (széria 30)
 17. Feejee Mermaid (széria 30)
 18. Goria (széria 22)
 19. The Tin Man (Lost in Oz)
 20. The Lion (Lost in Oz)
 21. The Witch (Lost in Oz)
 22. Romeo and Juliet (Exclusive)
 23. Dorothy (Lost in Oz)
 24. Scarecrow (Lost in Oz)
 25. Menard (széria 22)
 26. Dracula (Universal Monsters)
 27. Frankenstein (Universal Monsters)
 28. Frankenstein's bride (Universal Monsters)
 29. Kiss of Death (Exclusive)
 30. Hopping Vampire (széria 27)
 31. Ruby (széria 28)
 32. The Girl in Black (széria 29)

2017:

 1. Lilith (Fashion Victims széria 1)
 2. Sadie (Fashion Victims széria 1)
 3. Sybil (Fashion Victims széria 2)
 4. Haemon (széria 19)
 5. Desmodus (széria 21)
 6. Pinhead (LDD Presents)
 7. Beetlejuice (LDD Presents)
 8. Larmés De Sang (széria 33)
 9. Carotte Morts (széria 33)
 10. Ella Von Terra (széria 33)
 11. Madame La Mort (széria 33)
 12. Maitre De Morts (széria 33)
 13. Hollywood (Fashion Victims széria 2)
 14. Beauty & the Beast (Scary Tales Re-imagined)
 15. Dahlia (széria 5)
 16. Kitty (Fashion Victims széria 1)
 17. Peggy Goo (széria 22)

2018:

 1. Annabelle (LDD Presents)
 2. Canary (széria 34)
 3. Coalette (széria 34)
 4. Ash Lee (széria 34)
 5. Soot (széria 34)
 6. Tommy Knocker (széria 34)
 7. Little Bo Creep (Scary Tales vol.5)
 8. Tragedy (Hot Topic exclusive)
 9. Freddy Krueger (LDD Presents)
 10. Flyboy (LDD Presents)
 11. Plaid shirt zombie (LDD Presents)
 
A temető

~Látogassátok meg a többi weboldalam is!~

 
Végrendelet

Ne lopj az oldalról!

Minden ami az oldalon található saját gyűjtés. Az információk külföldi oldalakról származnak és saját fordítás mind.

A Living Dead Dolls karakterek, információk, képek és videók, mind a Mezco Toys nevű cég tulajdona!

 
Ósdi dolgok
Friss bejegyzések
2018.11.23. 21:18
2018.11.09. 22:08
2018.11.06. 22:30
2018.10.29. 20:46
2018.10.24. 20:10
Friss hozzászólások
 
Holtszám
Indulás: 2016-01-18
 
Lépj be!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!